Firma Krokmaskan

finns kvar men garnförsäljningen har zgarn tagit över!

En korg fylld med z-tvinnat ullgarn

Beställning av garn resulterade i e-butiken zgarn.se

Den kvalité och det färgutbud som Anne-Maj Lings Krokmaskan haft genom åren, och inte minst hennes breda kompetens, är orsaken till att många av oss har köpt sitt garn här!

Vid vår senaste beställning av garn hos Krokmaskan berättade Anne-Maj att hon skulle minska ner på antalet kulörer för att sluta med garnförsäljningen helt med tiden. När vi hörde detta blev vi förskräckta och undrade: ”Var ska vi nu köpa z-tvinnat garn?”

En idé väcktes då hos oss! Vi har båda sedan flera år tillbaka kunskap och erfarenhet av att driva företag med e-handel, samtidigt som garn och stickning är vårt stora gemensamma intresse!
Sagt och gjort, vi frågade om vi fick ta över garnförsäljningen!
Gissa om vi blev glada när Anne-Maj sa ja till detta!

Strax därefter var vi på besök hemma hos Anne-Maj och fick förmånen att träffa henne och att se den mycket imponerade skatt som hon har skapat genom åren av stickade kjolar, tröjor, mössor, vantar, och sockor.

Vi vill tacka Anne-Maj Ling för alla år som hon tillhandahållit z-tvinnat garn, och för allt som hon har gjort för att bevara tekniken och kulturen att tvåändssticka.

Det är nu med stor glädje och entusiasm som www.zgarn.se tar över Anne-Majs garnförsäljning. www.zgarn.se har tydliga och lättöverskådliga bilder där du ser hela utbudet av garner i lager och där det är lätt att beställa.
www.zgarn.se har en betalningsfunktion som är snabb, enkel och trygg.

Vi önskar dig varmt välkommen som kund hos oss på www.zgarn.se

Vi som står bakom www.zgarn.se heter Agneta och Kicki och sedan tidigare driver vi www.stickkurs.se och nu även e-butiken www.zgarn.se

Vid frågor e-posta gärna oss på adressen: info@zgarn.se

Agneta Byers & Kicki Strandqvist
Stockholm 2012-06-01

Så nu har jag blivit pensionär på heltid. Kicki och Agneta har varit här från Stockholm och hämtat hela mitt lager av garn.
Med ett stort tack till alla tvåändsstickare som handlat garn av mig under årens lopp önskar jag Kicki och Agneta lycka till.
Anne-Maj Ling
Örebro 12-06-01

Firma Krokmaskan
Egersta 383, Asklundstorp
705 93 Örebro
Tel 019-29 65 25
e-post A.Ling@telia.com